BG | EN

Login Form

GDPR

Ние от dunavski-struni.com събираме, съхраняваме и използваме Вашата информация. Съветваме Ви да се запознаете повече с това как боравим с нея и какви са Вашите права.

Цели и начини на събиране на лични данни

Събирането на информацията, която ни предоставяте, се извършва за изпълнението на следните цели:

  • За идентификация на лица, желаещи да участват в конкурс и майсторски класове
  • Осъществяване на контакт с Вас
  • Подобрение на нашите услуги

Информация относно записване за участие в конкурса

  • Email
  • Име и Фамилия
  • Телефон
  • Години
  • Националност
  • Града и държавата, в която живеете
  • Снимка
  • Уебно заведение, в което изучавате китара
  • Вашият преподавател по китара
  • Репертоар, който ще изпълнявате по време на провежданите събития

Ние взимаме под значително внимание защитата на Вашите данни и сме предприели нужните мерки за предпазване от промяна, злоупотреба, кражба или унищожаване на информацията въз основа на неоторизиран достъп.

Споделяне на личните данни

Ние използваме доставчици на услуги, които вършат определени дейности от наше име. Тези доставчици на услуги може да са разположени както в страни от Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, така и в САЩ или в други държави по света и да предлагат услуги като клиентска поддръжка, ИТ услуги, доставчици на имейл услуги и хостване на данни.

Ние изискваме от нашите доставчици на услуги да спазват сигурността на Вашите лични данни. Те нямат право да ги използват за собствени цели, а единствено за гореспоменатите, съгласно нашите указания.

Срок на съхранение на личните Ви данни

Ние съхраняваме Вашата информация до завършване на Вашето участие в международен конкурс.

Вашите данни ще бъдат запазени, ако те са необходими за висящо съдебно или административно производство или производство по разглеждане на Ваша жалба пред нас.

ВАШИТЕ ПРАВА:

Право на достъп

Вие имате право на постоянен достъп до цялостната информация, които обработваме. Копие може да получите след изпращане на искане на долупосочения имейл адрес.

Право на корекция

Вие можете да коригирате Вашите лични данни като се свържете с нас.

Право на преносимост

Вие имате правото да получите и да ползвате повторно Вашите данни за собствени или други цели. Информацията ще Ви бъде предоставена в широко използвана електронна форма.

Право на ограничаване на обработката

Вие имате правото да поискате да ограничим обработването на Вашите данни. В такъв случай, може да изпратите искане на долупосочения имейл адрес.

Право на възражение

Вие имате право да възразите срещу използването на Вашите лични данни въз основа на наш легитимен интерес.

Право на изтриване

Вие имате право да заличите Вашите лични данни (“да бъдете забравени“). Това може след  като се свържете с нас.

Права при нарушение

Ако смятате, че нарушаваме Вашите права относно личната Ви информация, молим да се свържете с нас.

Също така имате право да подадете жалба до надзорен орган в Европейския съюз, където живеете, работите, или където се е осъществило твърдяното нарушение на Вашите права. Надзорният орган по защита на личните данни в България е Комисията за защита на личните данни .

Може да се свържете с тях по следните начини:

  • Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Телефон: +359 2 915 3 518
  • Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” No 2
  • Уебсайт: cpdp.bg

Бисквитки

Бисквитките представляват криптирани текстови файлове, които съдържат информация подпомагаща нормалното функциониране на уебсайта. Те се създават при посещение на уебсайта и се запазват във Вашия браузър или твърд диск.

Имате възможността да настроите браузъра си така, че да не запаметява бисквитки, както и да ги изтриете. В случай, че ги забраните или изтриете е възможно да се наруши функциалността на сайта.

Повече информация за бисквитките може да намерите на www.allaboutcookies.org.

Контакти

За всякакви въпроси относно личните Ви данни, можете да се свържете с нас по следните начини:

  • Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Телефон: +359988717180
  • Адрес: гр.Силистра, ул. Н. Й. Вапцаров 57

Изменения

Фестивал на китарата “Дунавски струни“ има правото да извършва корекции по настоящите условия.
При промяна, ще бъдете известени на посочения от Вас имейл адрес.